خانه تماس با ما مقالات

فروش ویژه

راهنمای خرید گوشی : مهمترین نکات برای خرید بهترین گوشی موبایل در سال ۲۰۲۱

نکات مهم برای خرید بهترین و مناسب ترین گوشی موبایل 

برای خرید  یک گوشی جدید مناسب و خوب باید به عوامل متعددی توجه شود که به مراتب حائز اهمیت هستند. در این مطلب قصد داریم به مهمترین نکاتی اشاره که باید به منظور خرید بهترین گوشی موبایل برای خود آن ها را در نظر بگیرید. با بست ریویو همراه باشید.

 

 

 ✅ چگونه بهترین گوشی موبایل را انتخاب کنیم؟

همانطور که اشاره داشتیم عوامل بسیار متعددی وجود دارند که گوشی های موبایل را از هم متمایز کرده‌اند. نوع سیستم عامل، کیفیت تولید، کیفیت صفحه نمایش، قدرت پردازنده، ظرفیت حافظه داخلی، کیفیت عملکرد دوربین، توان شارژدهی و بسیاری موارد دیگر تنها بخشی از عواملی محسوب می‌شوند که منجر به متمایز شدن گوشی های موبایل از هم و سخت تر شدن امکان انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل برای کاربران شده‌اند. تنوع گوشی های موبایل این روزها بسیار بالا رفته و این امر هم بر دشوارتر شدن انتخاب افراد دامن می‌زند. اما با وجود تمام این تفاسیر چطور قادر به انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل برای خود خواهیم بودم؟

 

 

برای اینکه بهترین گوشی موبایل را برای خودتان بخرید باید پیش از هر کاری دو موضوع اصلی را مشخص کنید. اولین موضوع مقدار بودجه شماست و دومین مسئله مربوط به نیازها و انتظارهای شما از گوشی می‌شود! با مشخص کردن این دو مقوله فیلتر کارآمدی ایجاد شده و پروسه انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل برایتان آسان تر می‌شود. در ادامه به طور دقیق تر در مورد هر یک از دو مقوله نام برده شده صحبت می‌کنیم. بنابراین با بست ریویو همراه باشید.

 

 ✅ قدوم اول: تعیین بودجه برای خرید گوشی موبایل است

در اولین قدم برای خود سقف بودجه‌ای تعیین کنید. تعیین بودجه منجر می‌شود که فیلتر کاربردی برای انتخاب یک گوشی ایجاد شده و خرید بهترین گوشی موبایل ساده تر از قبل شود. برای مثال تصور کنید قصد خرید یک گوشی موبایل را دارید، اما بنا به هر دلیل نمی‌توانید یا نمی‌خواهید که بیشتر از ۲ میلیون تومان برای خرید آن هزینه کنید! این تعیین بودجه سبب می‌شود تا گوشی های زیادی از لیست گوشی هایی که قادر به خریدشان هستید حذف شوند. پس این امر منجر به کاهش تعداد کاندیدهای خرید و ساده تر شدن انتخاب بهترین گوشی موبایل برای شما می‌شود و به نوعی یک چارچوب را برایتان تعیین می‌کند. پس همیشه در قدم نخست بودجه خود را برای خرید یک گوشی جدید مشخص کنید و بدین صورت فیلتری کارآمد ایجاد نمایید.

 

 

توجه داشته باشید که بودجه شما مشخص می‌کند چه رده کیفی از گوشی های موبایل را می‌توانید خریداری کنید. برای مثال اگر بودجه شده به ۲ میلیون تومان محدود شود، مطمئن باشید گوشی های میان رده  رو به بالای مطلوبی به عنوان گزینه خرید پیش رویتان قرار می‌گیرند، اما نباید انتظار داشته باشید که با این بودجه قادر به خرید پرچمداران شرکت های سازنده موبایل شوید. در سمت مقابل اگر بودجه شما محدود به ۱ میلیون تومان شود، دیگر حتی قادر به خرید یک گوشی میان رده رو به بالا نخواهید بود و در بهترین شرایط می‌توانید یک گوشی میان رده رو به پایین را خریداری کنید. بنابراین باید سطح انتظارهایتان را کاهش دهید و به دنبال گوشی هایی با رده کیفی مذکور باشید. پس بودجه شما مستقیما مشخص می‌کند که توان خرید چه رده کیفی از گوشی های موبایل را دارید و باید از گوشی مورد نظر چه انتظاراتی داشته باشید.

 

 خرید تمام کالا ها با کد تخفیف ویژه :

 

di10010

--------------------------

 

 

 

  ✅ قدم دوم: مشخص کردن نیاز ها و انتظارات

در قدم دوم باید نیاز ها و انتظارات خود را مشخص کنید. این مرحله یکی از مهمترین مراحلی است که نقش بسیار مهمی در خرید بهترین گوشی موبایل ایفاء می‌کند. اما منظور از تعیین نیازها و انتظارات چیست؟ کاربران گوشی های موبایل به شیوه ها و سبک های مختلفی از این محصولات استفاده می‌کنند و هر یک به دنبال کاربردهای خاصی هستند. برای مثال شاید از نظر شما کیفیت عملکرد دوربین گوشی اصلا حائز اهمیت نباشد، اما در سمت مقابل کیفیت عملکرد دوربین یکی از اصلی ترین معیارهای حائز اهمیت از دید کاربری دیگر محسوب شود یا در سمت مقابل شاید شما چندان به ظرفیت باتری گوشی اهمیت ندهید، اما یک فرد دیگر بنا به هر دلیل به دنبال گوشی باشد که باتری آن ظرفیت بالایی داشته و بتواند انرژی مورد نیاز گوشی را در طول روز بدون دردسر تامین کند.

 
 

یا تصور کنید از افرادی هستید که دائم با گوشی به تماشای فیلم و سریال می‌پردازید. در این شرایط مطمئنا کیفیت صفحه نمایش و بزرگ بودن اندازه آن به یکی از معیارهای مهم شما تبدیل خواهد شد، حال آنکه شاید این موضوع در حین خرید یک گوشی جدید چندان برای افراد دیگر حائز اهمیت نباشد. بنابراین برای انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل حتما باید نیازها و انتظارات خود را مشخص و اولویت‌بندی کنید. بدین صورت می‌توانید بهترین انتخاب را داشته باشید چون گوشی که در نهایت می‌خرید دقیقا با نیازهای شما منطبق بوده و می‌تواند به بهترین شکل ممکن انتظارهایتان را برآورده کند. هیچوقت فراموش نکنید که همیشه گران قیمت ترین گوشی یا پرطرفدارترین گوشی موبایل مطلقا برای شما بهترین انتخاب نیست بلکه بهترین گوشی با توجه به نیازهای شما و سبک بکارگیری که شما دارید مشخص می‌شود. پس برای خرید بهترین گوشی موبایل نیازهای خود و قابلیت هایی که برایتان حائز اهمیت هستند را لیست کنید و مطابق با آن گوشی موبایل انتخاب کنید.

 

 

 ✅ قدم سوم: توجه به مهمترین نکات فنی برای انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل

از بحث بودجه و انتظار خارج شده و وارد بحث فنی می‌شویم! گوشی های موبایل از نظر فنی (بستر سخت افزاری و نرم افزاری) تفاوت های زیادی با هم دارند و شما به عنوان یک خریدار همیشه باید سعی کنید بهترین گزینه ممکن را با توجه به اولویت‌بندی که برای نیازهایتان داشته‌اید انتخاب نمایید. برای موفقیت در این امر باید حتما اطلاعات خود را افزایش داده و در مورد جزئیات سخت افزاری و نرم افزاری گوشی های موبایل اطلاعات کافی داشته باشید.

 

 

 ✅ عوامل مهم در انتخاب گوشی موبایل مناسب 

در ادامه ما سعی می‌کنیم به صورت جامع در این رابطه شما را راهنمایی کنیم تا بتوانید به صورت موشکافانه با جزئیات سخت افزاری و نرم افزاری گوشی های موبایل آشنا شوید و خریدی آگاهانه داشته باشید.

 

 

 خرید تمام کالا ها با کد تخفیف ویژه :

 

di10010

--------------------------

 

 

⭐️ عامل اول: سیستم عامل های گوشی موبایل

گوشی های موبایلی که این روزها در بازار موجود هستند عموما شامل دو سیستم عامل اندروید (Android) و آی او اس (iOS) می‌شوند. اندروید یک سیستم عامل متن باز است که توسط شرکت گوگل توسعه یافته و به صورت آزادانه در اختیار عموم قرار گرفته است. اغلب گوشی های موبایل موجود در بازار مثل گوشی های شرکت سامسونگ، ال‌جی، هوآوی، سونی و بسیاری دیگر از شرکت ها از آن بهره‌مند هستند. در سمت مقابل آی او اس سیستم عامل اختصاصی است که اپل تولید کننده آن بوده و آیفون هایش از آن بهره‌ می‌برند. به دلیل حق انحصاری که اپل در استفاده از سیستم عامل آی او اس دارد، فقط آیفون و آپیدهای این کمپانی از سیستم عامل مذکور بهره‌مند هستند و هیچ شرکت دیگری حق استفاده از این سیستم عامل را ندارد.
 
 
 
 

هر یک از دو سیستم عامل اندروید و آی او اس نقاط قوت و ضعف منحصر به فرد خود را دارند که چندان وارد جزئیات آن ها نمی‌شویم. عموما کاربران گوشی های موبایل بنا به دلایل مختلف طرفدار یکی از دو سیستم عامل مذکور می‌شوند و همیشه جنگ مابین آن ها و بحث های بی‌پایان مرتبط با این دو سیستم عامل ادامه دارد. اما به صورت کلی هر دو سیستم عامل اندروید و آی او اس سیستم عامل هایی هستند که دنیای موبایل را متحول ساختند. اصلی ترین برتری که گوشی های اندرویدی در مقایسه با گوشی های آی او اسی دارند مربوط به تنوع آن ها می‌شود! گوشی های اندرویدی در هر رنج قیمتی قابل خرید هستند، چون گوگل اجازه داده شرکت های مختلف از سیستم عامل اندروید استفاده کنند. اما در سمت مقابل سیستم عامل آی او اس فقط در آیفون های اپل بکار رفته که خب قیمت بسیار بالایی داشته و گوشی های گران قیمتی هستند.

بنابراین و با توجه به این موضوع مطمئنا چیزی در حدود ۸۰ درصد افرادی که به دنبال خرید گوشی جدید هستند با گوشی های اندرویدی آشنا می‌شوند. همین امر سبب شده که کاربران اندروید چندین برابر کاربران سیستم عامل iOS باشند. در یک جمع‌بندی کلی باید بگوییم که هر دو سیستم عامل اندروید و آی او اس کیفیت فوق‌العاده‌ای دارند و اگر به عنوان یک فرد معمولی قصد خرید یک گوشی جدید را دارید، توصیه می‌کنیم چندان روی این مسئله حساس نباشید که گوشی شما اندرویدی باشد یا آی او اسی، چون هر دو سیستم عامل بی‌نظیر بوده و کارایی فراتر از تصورتان را ارائه می‌کنند.

 

⭐️ عامل دوم:  طراحی و ظاهر گوشی های موبایل است

 

برای انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل حتما به سبک طراحی و ظاهر آن دقت کنید. ظاهر یک گوشی اولین عاملی است که شما با آن رو به رو می‌شوید و اصطلاحا تاثیر اولیه (First Impression) را از آن دریافت می‌کنید. گوشی های قدیمی از بدنه‌ای پلاستیکی بهره‌مند بودن و اگر از نمای رو به رو به آن ها نگاه می‌کردید، زائده‌ها یا بهتر بگوییم حاشیه‌های ضخیمی در لبه های صفحه نمایش آن ها دیده می‌شد. اما امروز سبک طراحی گوشی های موبایل مدرن تر اینطور نیست. جنس بدنه گوشی های موبایل فلزی و شیشه‌ای شده و بدنه آن یکپارچه است (کاربر به سادگی قادر به جداسازی دربر پشت گوشی و دسترسی به باتری نیست). همچنین سعی شده ضخامت بدنه گوشی های موبایل جدید کاهش یابد و حاشیه های صفحه نمایش گوشی هم کم و کمتر شود.

 

 

با یک نگاه ساده به عکس فوق متوجه تغییر سبک طراحی گوشی های موبایل طی چند سال اخیر می‌شوید. گوشی سمت راست گلکسی S9 سامسونگ است که در سال ۲۰۱۸ معرفی و عرضه شده و گوشی سمت چپ گلکسی S5 سامسونگ است که در سال ۲۰۱۴ عرضه شد. عوامل دیگری هم وجود دارند که اگر به دنبال خرید بهترین گوشی موبایل هستید باید به آن توجه کنید. یکی از این عوامل مرتبط با طراحی گوشی مربوط به پشتیبانی آن از استاندارد ضد آب سری IP می‌شود. بهترین استاندارد ضد آب برای گوشی های موبایل IP68 نام دارد. بنابراین در حین انتخاب یک گوشی جدید حتما به سبک و کیفیت طراحی آن دقت کنید.

گوشی موبایلی که می‌خرید باید ظاهری منطبق با سلیقه شما داشته باشد. برای مثال اگر به گوشی های ظریف و کم ضخامت علاقمند هستید، حتما به ابعاد و وزن گوشی دقت کنید. ابعاد بدنه گوشی های موبایل و وزن آن ها در توضیحات محصول مورد نظرتان قید می‌شود. پشتیبانی از شبکه های اینترنت قدرتمند و پشتیبانی همزمان از چند سیم کارت هم از دیگر عواملی هستند که توصیه می‌کنیم برای انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل در نظر داشته باشید. هیچوقت از مسئله کیفیت ساخت و ظاهر گوشی سطحی عبور نکنید، چون اگر به این مسئله توجه نشود ممکن است خیلی زود گوشی که خریداری کردید دل شما را بزند.

 

 خرید تمام کالا ها با کد تخفیف ویژه :

 

di10010

--------------------------

 

 

 ✅ عامل سوم: کیفیت صفحه نمایش 

 

صفحه نمایش گوشی یکی از مهمترین اجزای سخت افزاری آن است که کیفیت و اندازه آن تاثیر مستقیمی روی افزایش یا کاهش قیمت محصول دارد. صفحه نمایش گوشی های موبایل را می‌توان از چندین منظر مورد بررسی قرار داد. توصیه می‌کنیم برای انتخاب و خرید بهترین گوشی حتما به نوع صفحه نمایش، اندازه و وضوح تصویر آن توجه کنید. صفحه نمایش ها از نظر نوع در دو دسته لمسی و غیر لمسی دسته‌بندی می‌شوند که با دسته غیر لمسی را کنار می‌گذاریم. تکنولوژی نمایشگرهای لمسی گوشی های موبایل شامل چند دسته اصلی می‌شوند که پرکاربردترین آن ها در بخش زیر معرفی شده‌اند:

 

 

⭐️ صفحه نمایش TFT LCD:

صفحه نمایش های TFT LCD عموما در گوشی های مقرون به صرفه مورد استفاده قرار می‌گیرند، چون پیاده سازی تکنولوژی آن ها کم هزینه است. نمایشگرهای TFT LCD از نظر کیفیت عملکرد به ویژه در زاویه‌ دید و روشنایی چندان خوب عمل نمی‌کنند. پس گوشی های مجهز به صفحه نمایش TFT LCD چندان انتخاب خوبی برایتان نخواهند بود.

⭐️ صفحه نمایش IPS LCD:

در حال حاضر متداول‌ترین نوع صفحه نمایش ها IPS LCD هستند. این نمایشگرها نسخه ارتقاء یافته TFT LCD محسوب می‌شوند که زاویه دید و کیفیت بهتری را ارائه کرده و از نظر مصرف شارژ باتری هم بهینه‌تر شده‌اند. اگر گوشی که قصد خرید آن را دارید از نمایشگر IPS LCD بهره می‌برد، کیفیت مطلوبی خواهد داشت.

⭐️ صفحه نمایش OLED:

صفحه نمایش های OLED هم یکی دیگر از نمایشگرهای پرکاربرد در گوشی های موبایل هستند. نمایشگرهای OLED از مواد ارگانیک برای ایجاد ارتباط مابین لایه های آند و کاتد بهره می‌گیرند. این نمایشگرها در مقایسه با نمایشگرهای قبلی (LCD) رنگ های شاداب‌تر، بازخورد سریع‌تر، زاویه دید و روشنایی بیشتر و وزن سبک‌تری دارند. بنابراین اگر گوشی که قصد خریدش را دارید از صفحه نمایش OLED بهره می‌برد، بدانید که یک نقطه قوت را به همراه خواهد داشت.

⭐️ صفحه نمایش AMOLED:

نمایشگرهای آمولد یا AMOLED در واقع گونه‌ای از نمایشگرهای OLED هستند که نسبت به نسل های قبل پیشرفته‌تر شده و به ویژه از نظر مصرف انرژی بهینه‌سازی گشته‌اند. صفحه نمایش های AMOLED عموما در گوشی های رده بالا مورد استفاده قرار می‌گیرند و در حال حاضر یکی از با کیفیت‌ترین تکنولوژی‌ صفحه نمایش محسوب می‌شوند.

⭐️ صفحه نمایش Super AMOLED:

صفحه نمایش Super AMOLED که توسط شرکت سامسونگ توسعه یافته را می‌توان کامل‌ترین و بهترین نسخه تکنولوژی نمایشگر در گوشی های موبایل دانست.صفحه نمایش های Super AMOLED باریک‌ترین لایه ممکن را برای ایجاد حالت لمسی با کیفیت ارائه می‌کنند و از نظر مصرف انرژی و کیفیت نمایش تصویر هم اکنون بهترین هستند. این نمایشگر عموما در محصولات بالا رده سامسونگ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

 

موارد فوق پرکاربردترین گونه‌های نمایشگر گوشی های موبایل هستند. پس برای انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل حتما به نوع نمایشگر آن توجه کنید. مسئله مهم بعدی که به صفحه نمایش گوشی ها مربوط می‌شود، مسئله رزولوشن (وضوح تصویر) است. رزولوشن در واقع تعداد پیکسل هایی را مشخص می‌کند که در پنل نمایشگر یک گوشی قرار دارند. هرچه تعداد این پیکسل ها یا همان رزولوشن نمایشگر گوشی بیشتر باشد، کیفیت نمایش تصویر آن هم بالاتر می‌رود. موارد زیر از پرکاربردترین رزولوشن هایی است که در گوشی های موبایل شاهد ارائه آن ها هستیم:

 

⭐️ وضوح HD (اچ‌ دی):

اغلب گوشی های مقرون به صرفه و پایین رده از وضوح تصویر HD بهره یا حتی کمتر از آن بهره می‌برد. وضوح تصویر HD ضریب پیکسلی ۷۲۰ در ۱۲۸۰ را ارائه می‌کند.

⭐️ وضوح تصویر Full HF (فول اچ دی):

وضوح تصویر فول اچ دی بیشتر در گوشه های میان رده و میان رده رو به بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم اکنون یکی از شایع‌ترین رزولوشن های صفحه نمایش گوشی های موبایل است. وضوح تصویر FHD ضریب پیکسلی ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ را ارائه می‌کند و کیفیت آن هم مطلوب خواهد بود.

⭐️ وضوح تصویر ۲K یا QHD:

وضوح تصویر ۲K طی چند وقت اخیر به شدت محبوب شده و در گوشی های رده بالا از این وضوح تصویر استفاده می‌شود. رزولوشنی که در حالت ۲K یا QHD ارائه می‌شود ضریب پیکسلی ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ را ارائه خواهد کرد و هم اکنون تقریبا بهترین و پرکاربردترین وضوح تصویری است که در گوشی های موبایل شاهد آن هستیم.

⭐️ وضوح تصویر ۴K یا UHD:

این وضوح تصویر که ضریب پیکسلی ۲۱۶۰ در ۳۸۴۰ را به همراه دارد، چندان وضوح تصویر پرکاربردی در گوشی های موبایل نیست، اما چند گوشی محدود به آن مجهز هستند. برای مثال سونی گوشی اکسپریا زد ۵ پریمیوم را به صفحه نمایشی با وضوح تصویر ۴K مجهز کرده، اما در مجموع بکارگیری آن در گوشی های موبایل اصلا شایع نیست.

 

 

 

 خرید تمام کالا ها با کد تخفیف ویژه :

 

di10010

--------------------------

 

 

⭐️ عامل چهارم: تراشه، پردازنده و رم در گوشی های موبایل

اگر در پی خرید بهترین گوشی موبایل هستید باید به پردازنده، رم و نوع تراشه‌ای که در گوشی بکار رفته است توجه کنید. این سه عامل اصلی‌ترین عواملی هستند که سرعت عملکرد یک گوشی را به تصویر می‌کشند. نکته‌ای که اغلب کاربران را کمی سردرگم می‌کند فرق بین پردازنده و تراشه است! خیلی از افراد اصلا نمی‌دانند که دو مقوله نام برده شده با هم تفاوت اصلی و اساسی دارند. در ادامه سعی می‌کنیم خیلی مختصر تفاوت مابین تراشه و پردازنده در گوشی های موبایل را شرح دهیم. تراشه یا سیستم روی چیپ (SoC) یک میکرو کامپیوتر است که به صورت یک قطعه در گوشی های موبایل نصب می‌شود. تراشه به عنوان یک میکرو کامپیوتر در بر گیرنده اجزای سخت افزاری همچون پردازنده مرکزی (CPU)، پردازنده گرافیکی (GPU)، مودم  و غیره گوشی خواهد بود. پس پردازنده (CPU) گوشی با تراشه آن تفاوت دارد. برخلاف تصور اغلب افراد تعداد هسته‌های پردازنده یک گوشی صرفا نشان دهنده قدرت عملکرد آن نیست، بلکه تراشه گوشی عامل اصلی است که قدرت عملکرد آن را نمایش می‌دهد. تراشه‌های سری اگزینوس سامسونگ (Exynos)، اسنپدراگون کوالکام (Snapdragon)، کرین هوآوی (Kirin) یا ای اپل (A) چند مورد از شناخته‌شده‌ترین تراشه‌های موبایلی فعلی هستند. در حال حاضر سامسونگ و کوالکام از برترین برندهای تولید کننده تراشه های موبایل محسوب می‌شوند.

تراشه‌ها در رده‌های مختلفی تولید می‌شوند. برای مثال سری تراشه‌های اسنپدراگون ۸XX کوالکام تراشه‌های رده بالای این شرکت هستند. پس وقتی گوشی ال‌جی G7 از تراشه اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام بهره می‌برد، به یک تراشه بسیار قدرتمند از سری پرچمداران تراشه‌های کوالکام بهره‌مند بوده و به همین دلیل شکی وجود ندارد که قدرت پردازنده آن در حد بهترین های بازار خواهد بود. به همین صورت سری تراشه‌های اسنپدراگون ۶XX و اسنپدراگون ۴XX به ترتیب از تراشه‌های میان رده و پایین رده شرکت کوالکام هستند. پس همیشه در قدم اول برای انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل ممکن به مدل تراشه‌ای که در آن بکار رفته توجه کنید و با یک جستجوی ساده جزئیات آن تراشه را بیابید. بدین صورت متوجه می‌شوید که قدرت پردازشی گوشی تا اندازه بالاست.

متاسفانه اغلب کاربران در حین انتخاب و خرید گوشی فقط به تعداد هسته‌های پردازنده آن توجه می‌کنند که این مسئله کاملا اشتباست. در نظر داشته باشید که هیچ‌وقت اعداد و ارقامی که برای تعداد هسته‌های پردازنده یک گوشی عنوان شده نمی‌تواند مطلقا نشان دهنده قدرت عملکرد بالای آن باشد، بلکه این کیفیت تراشه بکار رفته در گوشی است که قدرت عملکرد آن را مشخص خواهد کرد. اما در مورد رم تقریبا اینطور نیست و ظرفیت بالای رم گوشی می‌تواند کمک به سزایی به مولتی‌تسکینگ (چند کاره‌گی) گوشی داشته باشد و از هنگ کردن آن در شرایطی که چندین برنامه به صورت همزمان باز هستند جلوگیری کند. بنابراین اگر به دنبال انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل هستید، حتما مدل تراشه و ظرفیت رم آن را به عنوان اصلی ترین عامل موثر در تعیین سرعت و کیفیت عملکرد در نظر بگیرید.

 
 
 
 
 

⭐️ عامل پنجم: حافظه داخلی انواع گوشی های موبایل

توجه به ظرفیت حافظه داخلی گوشی یکی دیگر عواملی است که باید در حین خرید در نظر داشته باشید. حافظه داخلی گوشی مقدار فضای ذخیره سازی اطلاعات را مشخص می‌کند. گوشی های موبایل اغلب دارای حافظه های داخلی همچون ۸، ۱۶، ۳۲، ۶۴، ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی هستند. طبیعی است که هرچقدر حافظه داخلی گوشی ظرفیت بیشتری داشته باشد، اطلاعات بیشتری هم در آن قابل ذخیره خواهند بود و به بیان دیگر کاربر کمتر با مشکل پر شدن حافظه گوشی مواجه می‌شود.

یک مسئله دیگر هم باید در رابطه با حافظه گوشی های موبایل در نظر گرفته شود. این مسئله پشتیبانی کردن یا نکردن گوشی از حافظه جانبی (رم میکرو SD) خواهد بود. برخی از گوشی های موبایل از اتصال حافظه جانبی پشتیبانی می‌کنند و به کاربر اجازه می‌دهند تا بدین صورت فضای ذخیره سازی اطلاعات دستگاه را افزایش دهند، اما در سمت مقابل برخی دیگر از گوشی ها نظیر آیفون های اپل این ویژگی را ارائه نمی‌کنند. بنابراین برای انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل به این مسئله هم توجه کنید.

 
 
 
 

⭐️ عامل ششم: کیفیت دوربین ها در گوشی موبایل

 

از نظر خیلی افراد کیفیت عملکرد دوربین یک گوشی یکی از اصلی ترین عواملی است که باید در انتخاب و خرید به آن توجه شود. دوربین گوشی های هوشمند با دو اصطلاح اصلی و سلفی شناخته می‌شوند. دوربین اصلی در واقع همان دوربین پشت گوشی است و دوربین سلفی هم به دوربین جلو گفته می‌شود که فرد با آن عکس سلفی ضبط می‌کند. همیشه یک جمله را به یاد داشته باشید که اعداد و ارقام هیچ‌وقت نمی‌توانند نشان دهنده کیفیت عملکرد دوربین یک گوشی باشند! بنابراین اگر شنیدید دوربین اصلی یک گوشی ۲۰ مگاپیکسلی است، مطمئن نباشید که کیفیت عملکرد آن از دوربین ۱۲ مگاپیکسلی یک گوشی دیگر بیشتر خواهد بود!

برای سنجش کیفیت عملکرد گوشی های موبایل باید در شرایط مختلف دوربین آن ها را ارزیابی کرد. شرکت های سازنده گوشی به ویژه اپل و سامسونگ همیشه در گوشی های بالا رده خود از دوربین های بسیار با کیفیتی استفاده می‌کنند. سبک های طراحی همچون دوربین دوگانه هم از سبک هایی است که برخی شرکت ها به تازگی رو به سمت آن گرایش پیدا کرده‌اند. در این سبک طراحی، دوربین اصلی گوشی از چند لنز (عموما دو لنز) تشکیل می‌شود. وضوح لنز دوربین، اندازه دیافراگم آن، تکنولوژی های سخت افزاری و نرم افزاری بکار رفته در دوربین و بسیاری از عوامل دیگر در تعیین کیفیت عملکرد دوربین گوشی های موبایل موثر خواهند بود. پیشنهاد می‌کنیم برای بررسی و کسب اطلاعات بیشتر در مورد کیفیت عملکرد دوربین هر یک از گوشی های مورد نظرتان نقد و بررسی های اختصاصی را مطالعه کنید که برای آن ها تدوین و منتشر می‌شوند.

 
 
 

 

 ✅ عامل هفتم: میزان نگهداری و عمر باتری ها در گوشی های موبایل

 

باتری گوشی های موبایل از نوع لیتیوم یونی است. باتری های لیتیوم یونی در حال حاضر بهترین باتری های شارژ شدنی هستند که می‌توان از آن ها در گجت های هوشمندی همچون گوشی استفاده کرد. متاسفانه عوامل متعددی سبب شده‌اند تا طی دوره های اخیر توان شارژدهی باتری گوشی های موبایل روز به روز کمتر از گذشته شود. بزرگ شدن صفحه نمایش، افزایش وضوح تصویر نمایشگر، افزایش تعداد هسته‌های پردازنده، باریک‌تر شدن بدنه گوشی و عدم وجود فضای کافی برای تجهیز آن به باتری بزرگ و غیره همگی از عواملی هستند که منجر به کاهش توان شارژدهی باتری گوشی های موبایل می‌شوند. بنابراین پیش‌بینی می‌شود در آینده شارژدهی گوشی های موبایل به معضلی برای این گجت ها تبدیل گردد، مرگ اینکه تکنولوژی نوینی معرفی شود و این معضل را از بین ببرد.

گوشی های موبایل در مجموع از نظر باتری دو دسته اصلی دارند. برخی از گوشی های از باتری جداشدنی بهره‌مند بوده و برخی دیگر باتری جدانشدنی دارند. البته جدانشدنی بودن باتری به آن معنا نیست که به هیچ وجه قادر به جداسازی و تعویض باتری گوشی نخواهید بود، بلکه این امر فقط نشان می‌دهد که بدنه گوشی یکپارچه طراحی شده و کاربر معمولی به راحتی نمی‌تواند با جداسازی درب پشت گوشی به باتری آن دسترسی یابد و اگر قصد تعویض باتری را داشته باشد باید به تعمیرکار موبایل مراجعه کند. اغلب گوشی های مدرن امروزی از بدنه‌ای یکپارچه و طبیعتا باتری جدانشدنی بهره‌مند هستند.

عوامل متعددی روی کیفیت شارژدهی باتری گوشی های موبایل تاثیر مستقیم می‌گذارند، به همین دلیل نمی‌توان گفت که ظرفیت باتری یک گوشی قطعا نشان دهنده کیفیت شارژدهی آن است! عواملی همچون اندازه صفحه نمایش و تکنولوژی که در آن بکار رفته است، وضوح تصویر نمایشگر، مقدار بهینه بودن پردازنده ها و تراشه گوشی و غیره برخی از این عوامل هستند. در خیلی از موارد دیده شده که گوشی مجهز به باتری با ظرفیت بیشتر در عمل زودتر از گوشی شارژ خالی می‌کند که باتری با ظرفیت کمتر دارد. پس اگرچه ظرفیت باتری گوشی یکی از عوامل نشان دهنده قدرت شارژدهی آن محسوب می‌شود اما نمی‌تواند مطلقا معیاری برای مقایسه کیفیت شارژدهی دو گوشی یا سنجش آن باشد.

یکی دیگر از موضوعات مهمی که در مورد باتری گوشی های موبایل اغلب نادیده گرفته می‌شود مسئله سرعت شارژ مجدد آن است. بسیاری از گوشی های مدرن از تکنولوژی "شارژ سریع" پشتیبانی می‌کنند و این امر سبب می‌شود تا باتری آن ها ظرف مدت زمان کوتاه‌تری شارژ گردد. توصیه می‌کنیم برای انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل به ویژه در شرایطی که یک گوشی رده بالا خریداری می‌کنید به این مسئله دقت نمایید. ضمنا پشتیبانی از شارژ بیسیم هم می‌تواند یکی دیگر از قابلیت های خوب باتری گوشی باشد.

 

 

 

 خرید تمام کالا ها با کد تخفیف ویژه :

 

di10010

--------------------------

 

 

 

 ✅ عامل هشتم: کیفیت صدا و قدرت اسپیکر ها در گوشی های موبایل

برخی از افراد تمایل دارند که با گوشی موزیک پخش کنند، مطمئنا برای این دسته از افراد کیفیت عملکرد اسپیکر گوشی اهمیت به سزایی خواهد داشت. اسپیکر گوشی های موبایل مدرن عموما به صورت دوبل طراحی می‌شود اما بسیاری از گوشی های موبایل هم از اسپیکر واحد بهره می‌برند. برای تشخیص کیفیت صدای خروجی از گوشی های موبایل باید آن ها را به صورت عملی مورد بررسی قرار دهید یا نقد و بررسی های اختصاصی را مطالعه کنید که در آن ها اسپیکر گوشی مورد ارزیابی قرار گرفته است.

 
 
 
 

 ✅ عامل نهم: ویژگی های جانبی و اکسسوری های گوشی موبایل

ویژگی های جانبی یک گوشی می‌تواند برگ برنده‌ای برای آن باشد! در حین انتخاب و خرید گوشی حتما به ویژگی های جانبی و قابلیت های خاصی که ارائه می‌کند توجه کنید، چون گاها این ویژگی ها می‌توانند نقش به سزایی در انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل داشته باشند. برای مثال بهره‌مندی یک گوشی از اسکنر انگشت یا قابلیت تشخیص چهره می‌تواند یک ویژگی خاص باشد یا پشتیبانی همزمان گوشی از دو سیم کارت، پشتیبانی از واقعیت افزوده (Augmented Reality) و غیره می‌توانند از دیگر ویژگی های جانبی و مطلوب گوشی محسوب شوند. زمانی که گوشی از یک ویژگی خاص پشتیبانی کند، احساس متفاوت بودن به کاربر منتقل می‌شود و این مسئله خود به خود حس و حال یک خرید موفق را تداعی خواهد کرد.

در نظر داشته باشید که کیفیت عملکرد هر یک از سیستم ها و قابلیت های خاصی که در گوشی های موبایل مختلف بکار گرفته می‌شوند با هم متفاوت است. برای مثال مطمئن باشید کیفیت عملکرد اسکنر انگشت یا اسکنر چهره بکار رفته در یک گوشی میان رده به مراتب از کیفیت عملکرد اسکنر انگشت یا چهره یک گوشی رده بالا کمتر خواهد بود. عموما در مقایسه این ویژگی ها ضرب‌المثل قدیمی "چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری!" پابرجاست! پس انتظار نداشته باشید که با خرید یک گوشی میان رده به ویژگی های جانبی برتری دست پیدا کنید. با این حال اگر به دنبال خرید بهترین گوشی موبایل هستید، حتما به ویژگی های جانبی آن توجه کنید تا حس و حال خوبی به شما منتقل گردد.

 

 
 
 

 خرید تمام کالا ها با کد تخفیف ویژه :

 

di10010

--------------------------

 

 

نظرات مشتری

فروش ویژه

فروش ویژه

فروش ویژه